Izvor: Nezavisne Novine, 15.Feb.2017, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požari u Lepetanima i Župi

PODGORICA - Na dvije lokacije u opštini Tivat danas su brzom intervencijom pripadnika opštinske Službe zaštite i spasavanja ugašena dva požara.

Požari su izbili oko 18.00 časova, skoro istovremeno na dva kraja grada.

Komandir Službe Zoran Barbić rekao je da je prvo došlo do požara na instalacijama na jednom od elektro-stubova u blizini kuća u naselju Lepetani.

Samo što su vatrogasci ugasili taj požar, vatra je izbila na jednoj od električnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << peći pekare "Jomivex" na Župi, pa se druga dežurna ekipa uputila tamo.

Barbić je rekao da je u oba slučaja, zbog brze i efikasne intervencije, pričinjena samo manja materijalna šteta, prenose crnogorski mediji.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Dva požara u Tivtu: Gorelo u Lepetanima i na Župi

Izvor: Blic, 15.Feb.2017

Za samo desetak minuta u dve odvojene intervencije, pripadnici Službe zaštite i spasavanja Opštine Tivat oko 18 sati, ugasili su dva manja požara koja su skoro istovremeno izbila na dva različita kraja grada, javljaju "Vijesti"...Prema rečima komandira Zorana Barbića, prvo je došlo do požara...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.