Požarevac: Ko troši previše vode plaća 5.000 dinara

Izvor: Radio 021, 20.Jul.2015, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požarevac: Ko troši previše vode plaća 5.000 dinara

U Požarevcu se poslednjih dana, usled visokih dnevnih temperatura, beleži veliki porast potrošnje vode, naročito u noćnim satima.

Zbog toga iz JKP "Vodovod i kanalizacija" upozoravaju da će korisnicima koji racionalnije ne koriste vodu biti izrečene kazne od 5.000 dinara.

JKP "Vodovod i kanalizacija" je uputio apel građanima da racionalno koriste vodu, odnosno, maksimalno redukuju aktivnosti kao što su polivanje travnjaka i betonskih površina, ulica, bašti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i dopunjavanja bazena i koriste je za osnovne životne potrebe kako ne bi došlo do prestanka u snabdevanju vodom pojedinih delova grada.

Zajedničke ekipe JKP Vodovod i kanalizacija, Komunalne inspekcije i Komunalne policije su na terenu u obilasku kritičnih zona grada sa prevelikom potrošnjom.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.