Požar zahvatio više od 10 hektara šume i niskog rastinja

Izvor: Press, 04.Sep.2015, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar zahvatio više od 10 hektara šume i niskog rastinja

U selu Krajinoviće, između Sjenice i Prijepolja, buknuo je danas požar koji je zahvatio više od deset hektara niskog rastinja i borove šume, potvrdili su Tanjugu u sjeničkom Odeljenju za vanredne situacije.
        Vatra je buknula na veoma nepristupačnom terenu na koji je nemoguće uputiti vatrogasna kola, rekao je Tanjugu  Vinko Milikić iz sjeničkog Odeljenja za vanredne situacije. "Požar >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << gase pripadnici vatrogasno-spasilačkih ekipa, a voda se dostavlja terenskim i vozilima Šumske uprave", kazao je Milikić i dodao da se za sada ne razmišlja o gašenju vatre iz vazduha i da su organizovana stalna dežurstva. Načelnik Odeljenja za vanredne situacije u Prijepolju Goran Posrkačca rekao je Tanjugu da se vatra nije proširila na prijepoljsku teritoriju, ali su vatrogasci upućeni na dežurstva preventivno.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Požar kod Sjenice: Bukti 10 hektara šume, vatrogasci nemoćni

Izvor: SandzakPress.net, 04.Sep.2015

Sjenica, Prijepolje – Riječ je o krajnje nepristupačnom području gdje dominiraju strme litice klisure U selu Krajinoviće, između Sjenice i Prijepolja, buknuo je danas požar koji je zahvatio više od deset hektara niskog rastinja i borove šume, potvrdili su u sjeničkom Odeljenju za vanredne...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.