Požar u zgradi u Bruklinu, dvoje mrtvih, bebe u bolnici

Izvor: B92, 10.Nov.2017, 00:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar u zgradi u Bruklinu, dvoje mrtvih, bebe u bolnici

U požaru koji je progutao stan u zgradi u Bruklinu stradali su 58-godišnji muškarac i 56-godišnja žena, a deset osoba je povređeno.

Među povređenima su četvoromesečna devojčica i tromesečni dečak, prenose američki mediji.

Njujorški kanal ove američke televizije javlja da su pored ove dve bebe u bolnicu primljeni i žena stara 30 godina i muškarac od 31 godine, a da su prilikom gašenja vatre povređena tri vatrogasca.

Navodi se da je policija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pozvana u sedam sati po lokalnom vremenu i da je obuzdavanje vatre u zgradi na 11. aveniji u kvartu Dajker hajts trajalo dva časa. Požar je izbio u stanu na trećem spratu u kojem se tokom intervencije vatrogasaca plafon delimično urušio.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.