Požar u staračkom domu u Milanu: Poginulo šest osoba

Izvor: B92, 07.Jul.2023, 08:02

Požar u staračkom domu u Milanu: Poginulo šest osoba

Milano -- Šest osoba, od kojih pet žena je poginulo, a najmanje 68 je povređeno u požaru u domu za stare u Milanu, saopštile su iz službe za vanredne situacije.

Portparol vatrogasne službe potvrdio je Rojtersu broj poginulih, rekavši da je požar ugašen i da se istražuju njegovi uzroci.

On je saopštio da su tri osobe hospitalizovane u kritičnom stanju, 15 sa teškim povredama koje nisu opasne po život i oko 50 sa lakšim povredama.

Gradonačelnik >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Milana Đuzepe Sala, u razgovoru sa novinarima na licu mesta, rekao je da je požar ugašen veoma brzo, ali da su zbog isparenja i dima mnogi od korisnika doma bili ošamućeni.

Italijanske novinske agencije, pozivajući se na regionalne hitne službe, ranije su izvestile da je 81 osoba hospitalizovana, uključujući dvoje u kritičnom stanju.

Prema izveštajima medija, požar je izbio nešto posle ponoći u objektu u jugoistočnom kvartu Korveto.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

UŽASAN POŽAR U STARAČKOM DOMU: Najmanje šest osoba POGINULO, mnogo povređenih u kritičnom stanju

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2023

Požar koji je izbio u domu za stare u Milanu odneo je mnogo života...Šest osoba, od kojih pet žena je poginulo, a najmanje 68 je povređeno u požaru tokom noći u domu za stare u Milanu, saopštile su danas iz italijanske službe za vanredne situacije...Portparol vatrogasne službe potvrdio je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.