Požar u migrantskom kampu Lipa kod Bihaća

Izvor: B92, 28.Sep.2021, 15:47

Požar u migrantskom kampu Lipa kod Bihaća

U migrantskom kampu Lipa kod Bihaća u poneđeljak uveče izbio je požar koji je, prema navodima pojedinih medija iz BiH, navodno podmetnula jedna grupa migranata.

Kako prenose mediji, pozivajući se na nezvanične informacije koje su objavili lokalni portali, izgorelo je nekoliko šatora, a pričinjena je i materijalna šteta.

Iz Ministarstva Unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona (MUP USK) rekli su za ovaj portal da je požar lokalizovan i da je policija obavila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uviđaj.

Za sada nisu objavljeni podaci o povređenima, a iz MUP-a USK navode da će više informacija i detalja o uzroku požara biti naknadno saopšteno.

Kako navodi portal Uskvijesti.ba, požar u kampu Lipa navodno je podmetnula jedna grupa migranta, a u potpunosti su izgorela dva šatora sa kompletnom opremom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Požar u migrantskom kampu Lipa kod Bihaća

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Sep.2021

U migrantskom kampu Lipa kod Bihaća u ponedeljak uveče izbio je požar koji je, prema navodima pojedinih medija iz BiH, navodno podmetnula jedna grupa migranata...Kako prenosi Radiosarajevo.ba, pozivajući se na nezvanične informacije koje su objavili lokalni portali, izgorelo je nekoliko šatora,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.