Izvor: N1 televizija, 02.Dec.2021, 13:06

Požar u kineskoj robnoj kući u Obrenovcu, jedna osoba se vodi kao nestala

U kineskoj robnoj kući u Ulici Miloša Obrenovića u Obrenovcu izbio je požar koji je zahvatio jedan sprat, a na njegovom gašenju angažovano je 55 vatrogasaca-spasilaca sa 25 vozila, saopštio je MUP. Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić rekao je da su evakuisane četiri okolne zgrade, kao i da su tri žene prebačene u Dom zdravlja kako bi im bila ukazana pomoć, ali da njihove povrede nisu ozbiljne. Jedna osoba se vodi kao nestala, rekao je za N1 načelnik vatrogasne brigade.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

MUP: Požar u kineskoj robnoj kući u Obrenovcu gasi 55 vatrogasaca

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Dec.2021

U kineskoj robnoj kući u Obrenovcu jutros je izbio požar u čijem gašenju je angažovano 55 vatrogasaca-spasilaca sa 25 vozila.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.