Požar u Zemun polju

Izvor: RTS, 19.Jun.2009, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar u Zemun polju

Rano jutros u fabrici za preradu papira "Neopapir" izbio veliki požar. Zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasaca požar je brzo lokalizovan. Vlasnik fabrike sumnja da je požar podmetnut.

U Zemun polju, jutros oko pola četiri, izbio je veliki požar u fabrici za preradu papira, "Neopapir".

Zahvljujući brzoj intervenciji vatrogasaca nije bilo ljudskih žrtava iako su oko skladišta papira nalaze stambeni objekti.

Vatrogasci koji su za samo pet minuta >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << stigli na lice mesta uspeli su da brzo lokalizuju požar.

"Dolaskom na lice mesta utvrđeno je da gori pedesetak bala papira. Plamen je bio veliki, desetak metara, a u akciji gašenja požara učestvovalo je šest vatrogasnih vozila i 24 vatrogasca", rekao je komandir voda vatrogasne službe Slobodan Stočić.

Požar istovremeno buknuo na dva različita mesta u okviru fabrike, što budi sumnju vlasnika da je požar podmetnut.

Jedan od žitelja tog beogradskog naselja rekao je da se u fabrici svakodnevno deponuje papir i da je bilo je pitanje dana kada će, na ovako velikim temperaturama, da bukne požar.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Požar u Zemunu

Izvor: S media, 19.Jun.2009

U fabrici za preradu papira Neopapir u Zemun Polju jutros oko pola četiri izbio je požar u kome nije bilo povredjenih, ali je pričinjena velika materijalna šteta. ..Vatrogasci su za pet minuta od dobijanja poziva stigli na lice mesta i uspeli da ugase požar u fabrici, oko koje se nalaze stambene...

Nastavak na S media...

Ugašen požar u "Neopapiru" u Zemun Polju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jun.2009

BEOGRAD - U fabrici za preradu papira "Neopapir" u Zemun Polju jutros oko pola četiri izbio je požar u kome nije bilo povređenih, ali je pričinjena velika materijalna šteta, javila je Radio-televizija Srbije...Vatrogasci su za pet minuta od dobijanja poziva stigli na lice mesta i uspeli...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.