Požar u Splitu, vatra pod kontrolom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Okt.2018, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar u Splitu, vatra pod kontrolom

U blizini tržnog centra City Center One, u Splitu, danas je izbio požar, za čije gašenje je angažovano više od 20 vatrogasaca.

Vatra je lokalizovana i sprečeno je njeno širenje, potvrdili su u splitskoj vatrogasnoj službi, ali još nemaju informacija o veličini prostora zahvaćenog vatrom, javlja Hina.

Komandant vatrogasne stanice Split Ivan Kovačević izjavio je za portal "Slobodna Dalmacija" da je požar pod kontrolom.

"Požar je pod kontrolom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i ne širi se dalje, na terenu su 24 vatrogasca iz Javne vatrogasne jedinice i dobrovoljnih vatrogasnih društava iz Splita, Žrnovnice i Podstrane, i dalje rade na saniranju požarišta", rekao je Kovačević.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Požar u Splitu, vatra pod kontrolom

Izvor: B92, 21.Okt.2018

Split -- U blizini tržnog centra City Center One, u Splitu, izbio je požar, za čije gašenje je angažovano više od 20 vatrogasaca...Vatra je lokalizovana i sprečeno je njeno širenje, potvrdili su u splitskoj vatrogasnoj službi, ali još nemaju informacija o veličini prostora zahvaćenog vatrom,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.