Požar u Krnjači, stradala žena, muškarac na VMA

Izvor: B92, 15.Apr.2016, 07:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar u Krnjači, stradala žena, muškarac na VMA

Beograd -- U požaru u beogradskom naselju Krnjača nastradala je jedna žena, dok je jedan muškarac zbrinut na VMA zbog trovanja dimom, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći.

Portparolka te službe Nada Macura rekla je agenciji Beta da je nastradala starija ženska osoba, dok je muška osoba od 54 godine prevezena na Institut za toksikologiju zbog trovanja dimom. Požar se dogodio oko jedan sat posle ponoći.

Macura je rekla i da je "u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na Batajničkom drumu oko 22.45, muškarac od oko 55 godina zadobio je tešku traumu kada je podleteo pod jedno vozilo", kazala je Macura.

Ona je dodala i da je jedna osoba povređena u saobraćajnoj nezgodi koja se oko 22 h dogodila na Rakovačkom putu, kao i da je jedna osoba povređena u udesu koji se oko 4.30 dogodio u Radničkoj ulici.

"Hitna pomoć intervenisala je oko 105 puta, od toga je 13 intervencija bilo na javnom mestu", navela je portparolka Hitne pomoći.

Macura je kazala da su se od hroničnih bolesnika najviše za pomoć javljali srčani bolesnici, astmatičari i hipertenzičari.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.