Požar u Kraljevu

Izvor: RTS, 12.Nov.2012, 06:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar u Kraljevu

Dve poljoprivredne apoteke izgorele su u požaru u Kraljevu. Vatrogasci su se tri sata borili sa vatrom. Nema povređenih.

Više od tri sata trajala je borba kraljevačkih vatrogasaca sa požarom, koji je noćas izbio u Beogradskoj ulici u Kraljevu.

U požaru su izgorele dve poljoprivredne apoteke, ali žrtava nije bilo. Na susednom objektu vatrom je bio zahvaćen deo krovne konstrukcije, javlja dopisnik RTS-a. 

Iako su vatrogasci brzo stigli na mesto požara, gašenje je trajalo više od tri sata jer je plamen zahvatio hemikalije, koje su se nalazile u apotekama. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izgorele dve apoteke u požaru! (VIDEO)

Izvor: S media, 12.Nov.2012

Više od tri sata trajala je borba kraljevačkih vatrogasaca sa požarom, koji je noćas izbio u Beogradskoj ulici...U požaru su izgorele dve poljoprivredne apoteke, ali žrtava nije bilo...Iako su vatrogasci brzo stigli na mesto požara, gašenje je trajalo više od tri sata jer je plamen zaahvatio...

Nastavak na S media...

Požar u Kraljevu

Izvor: RTV Pink, 12.Nov.2012

. . . Dve poljoprivredne apoteke izgorele su u požaru u Kraljevu. Vatrogasci su se tri sata borili sa vatrom. Nema povređenih. .

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.