Požar u BG na vodi ugašen, radnicima ukazana pomoć VIDEO

Izvor: B92, 25.Feb.2018, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar u "BG na vodi" ugašen, radnicima ukazana pomoć VIDEO

Požar koji je oko 12 h izbio u jednoj od kula "Beograda na vodi" je ugašen. Trojici radnika je ukazana pomoć na mestu požara zbog otežanog disanja.

Kako su za B92.net rekli u policiji, "vatrogasci su upućeni na mesto požara i sve je pod kontrolom".

Hitna pomoć je na terenu. "Trojica radnika su se nadisala dima i ukazana im je pomoć, nisu ugroženi", rekla je za B92.net portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Dodala je da je reč o muškarcima starosti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 67, 33 i 39 godina.

Aktuelni gradonačelnik Beograda Siniša Mali rekao je da je požar ugašen i da vatrogasne ekipe dežuraju.

"Javljeno je u 12.06 da nešto gori na 10. spratu kule A "Beograda na vodi". Šest vatrogasnih ekipa, ukupno 24 vatrogasaca učestvovalo je u gašenju požara, čiji je verovatni uzrok električna instalacija. Istraga će utvrditi tačan uzrok požara, kao i da li je podmetnut", kazao je on za B92.net.

"Požar je lokalizovan za 10 minuta, nema povređenih, samo se troje radnika žalilo na teško disanja i ukazana im je pomoć na licu mesta", naglasio je i dodao:

"Ovakve stvari se dešavaju, materijalna šteta nije velika i mi nastavljamo da gradimo".

Kako javlja novinar Filip Čukanović sa mesta požara, vatra je najpre zahvatila dva stana na višim spratovima kule, a potom se proširila na još dva sprata..

Obezbeđenje "Beograda na vodi" novinarskoj ekipi nije dozvolilo da snimi mesto požara, javlja naš reporter. Unutrašnjost kule "BG na vodi" nakon požara FOTO

Nastavak na B92...






Povezane vesti

FOTO: Gori Beograd na vodi

Izvor: Vesti-online.com, 25.Feb.2018

Na jednoj od kula "Beograda na vodi" izbio je požar. Vatrogasna ekipa otišla je na mesto požara, a iz zapaljene kule širi se dim...Kako su za B92.net rekli u policiji, "vatrogasci su upućeni na mesto požara i sve je pod kontrolom".

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.