Požar progutao stambenu zgradu, na desetine mrtvih VIDEO/FOTO

Izvor: B92, 14.Okt.2021, 07:54

Požar progutao stambenu zgradu, na desetine mrtvih VIDEO/FOTO

U požaru koji je u noći između srede i četvrtka zahvatio 13-spratnu zgradu na jugu Tajvana najmanje 46 osoba je stradalo i 55 je povređeno.

Zgrada se zapalila oko tri ujutro, saopštila je vatrogasna služba u gradu Kaosjongu.

U požaru, koji je u međuvremenu ugašen, uništeno je više spratova u zgradi, a zvaničnici navode da je 55 povređenih osoba transportovano u bolnice.

Vatrogasci za sada nisu sigurni šta je uzrok požara, ali su primetili da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je vatra najviše gorela tamo gde je nagomilano mnogo stvari, a svedoci su lokalnim medijima rekli da su čuli eksploziju oko tri ujutru.

Zgrada je stara oko 40 godina, a u donjim delovima nalaze se lokali koji su delimično napušteni, dok su iznad njih stanovi, navodi se u zvaničnom saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

USRED NOĆI ODJEKNULA EKSPLOZIJA Jezivi požar u zgradi na Tajvanu: 14 MRTVIH, 51 osoba povređena (FOTO)

Izvor: Blic, 14.Okt.2021

Najmanje 14 osoba je poginulo, a 51 je povređena u požaru, koji je tokom noći zahvatio zgradu od 13 spratova na jugu Tajvana.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.