Izvor: S media, 30.Dec.2011, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar na jugu Čilea, evakuisani turisti

Požar koji je izbio u nacionalnom parku na jugu Čilea do sada je uništio 8.500 hektara zemljišta, zbog čega je evakuisano 400 turista, izjavio je danas čileanski predsednik Sebastijan Pinjera.

Požarevac: Učenici spasili život profesorki (FOTO)

Beograd: Jedna osoba povređena u požaru (VIDEO)

Pinjera je, zbog požara u parku Tores del Paine, prekinuo letnji odmor da bi se sastao sa saradnicima. Taj nacionalni park godišnje poseti na desetine hiljada turista, prenela je agencija AP.

Dodatan problem je i snažan vetar od 120 kilometra na čas koji utiče na širenje požara.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Požar u Čileu, evakuisani turisti

Izvor: B92, 30.Dec.2011

Santjago -- Požar koji je izbio u nacionalnom parku na jugu Čilea do sada je uništio 8.500 hektara zemljišta, zbog čega je evakuisano 400 turista..Predsednik Čilea Sebastijan Pinjera je, zbog požara u parku Tores del Paine, prekinuo letnji odmor da bi se sastao sa saradnicima. Taj nacionalni park...

Nastavak na B92...

Čile: Turisti evakuisani zbog požara

Izvor: B92, 31.Dec.2011, 18:30

Požar koji je izbio u nacionalnom parku na jugu Čilea do sada je uništio 8.500 hektara zemljišta, zbog čega je evakuisano 400 turista, izjavio je čileanski predsednik Sebastijan Pinjera.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.