Požar na autobuskoj stanici u Sarajevu, ima povređenih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Feb.2022, 14:50

Požar na autobuskoj stanici u Sarajevu, ima povređenih

Na Autobuskoj stanici u Sarajevu je oko 13 sati izbio požar, a prema prvim informacijama sarajevskog portala Kliz ima i povređenih.

Na teren je upućeno više vatrogasnih ekipa. Vatra je zahvatila prodavnice u sklopu Autobuske stanice.

Gust dim brzo se nadvio nad ovim područjem, a brojne osobe su panično napustile prostor stanice. Na mesto događaja upućene su i ekipe Hitne pomoći i policije.

Za sada nije poznato šta je uzrokovalo požar u ulici Put života na području Opštine Novo Sarajevo.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gore prodavnice na autobuskoj stanici u Sarajevu, povređena jedna osoba

Izvor: RTS, 16.Feb.2022

Jedna osoba je povređena u požaru koji je izbio na Autobuskoj stanici u Sarajevu. . Povređena osoba je prevezena na Kliniku urgentne medicine KCUS-a. Trenutno se utvrđuje stepen povreda nakon čega će biti poznato njeno zdravstveno stanje...Vatra je oko 13 časova zahvatila...

Nastavak na RTS...

VELIKI POŽAR ZAHVATIO AUTOBUSKU STANICU: Na terenu vatrogasci i policija - ima POVREĐENIH (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2022

Vatra je zahvatila prodavnice u sklopu Autobuske stanice...Na Autobuskoj stanici u Sarajevu je oko 13 sati izbio požar, a prema prvim informacijama sarajevskih medija ima i povređenih...Na teren je upućeno više vatrogasnih ekipa...Gust dim brzo se nadvio nad ovim područjem, a brojne osobe su panično...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.