Požar na Paliluli

Izvor: Mondo, 20.Mar.2013, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar na Paliluli

U beogradskoj opštini Palilula izbio je požar na krovu prizemne kuće, a u toku je intervencija vatrogasaca koji gase požar.

Požar je izbio nešto pre 14 sati u Ulici Grge Andrijanovića 29, a požar je zahvatio krov na prizemnoj kući površine oko 130 kvadratnih metara, rekla je Tanjugu načelnica Uprave za vanredne situacije u Beogradu Sanja Vuksanović Žugić.

Ona je navela da požar gase vatrogasne ekipe Zvezdare i Borče i to sa četiri vozila i 11 vatrogasaca.

(Tanjug, foto: MONDO, arhiva)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Ugašen požar u kući na Paliluli

Izvor: B92, 20.Mar.2013

Beograd -- Vatrogasci su ugasili požar koji je izbio na krovu prizemne kuće u opštini Palilula. U požaru nije bilo povređenih, ali je pričinjena manja materijalna šteta...Požar je izbio nešto pre 14 sati u Ulici Grge Andrijanovića 29, zahvatio je krov na prizemnoj kući površine oko 130 kvadratnih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.