Požar na Miljakovcu

Izvor: RTS, 24.Apr.2014, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar na Miljakovcu

Stariji muškarac je izgubio život, a žena i dete su povređemi u požaru koji je izbio u stanu na Miljakovcu u Beogradu.

Požar je izbio oko 10 časova u stanu u Ulici Vukasovićeva 64 na Miljakovcu u Beogradu. U požaru je stradao šezdesetčetvorogodišnji muškarac, koji je, kako RTS nezvanično saznaje, živeo sam. Njegov stan je potpuno izgoreo.

Načelnik Uprave za vanredne situacije u Beogradu Rade Milošević kaže da je požar izbio u stanu u prizemlju, u sobi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << površine 10 kvadratnih metara, gde je zatečeno ugljenisano telo muške osobe. Brzom intervencijom vatrogasaca požar je ugašen.

"Pre dolaska naših ekipa, Hitna pomoć je odvezla majku sa maloletnim detetom koji su u stanu iznad pomenutog stana i najverovatnije su od produkata sagorevanja zatrovani dimom", dodao je Milošević. 

Prema rečima komšija, majka je najverovatnije, kada je osetila dim, u panici sa detetom potrčala ka izlazu zgrade i dete se nagutalo dima. Oni su prevezeni kolima hitne pomoći u Dečju kliniku u Tiršovoj.

"Iz anamneze smo saznali da je dete bilo u dimu nešto kraće od dva minuta, lekar u ambulanti posle pregleda i uzetih analiza je procenio da nije potrebna terapija i da nije potrebno zadržavanje deteta u bolnici, tako da je dete otpušteno", kaže Zoran Radojičić, direktor Univerzitetske dečije klinike.

Uzrok požara još se ne zna, a detalji će biti poznati posle istrage.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jedna osoba poginula u požaru

Izvor: Akter, 24.Apr.2014

U požaru koji je danas oko 10 časova izbio u stanu u Ulici Vukasovićeva 64 na Miljakovcu u Beogradu jedan stariji muškarac je izgubio život

Nastavak na Akter...

Jedna osoba poginula, a dete se nagutalo dima u požaru

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Apr.2014

U požaru koji je danas oko 10 časova izbio u stanu u Ulici Vukasovićeva 64 na Miljakovcu u Beogradu, jedan stariji muškarac je izgubio život, a žena i dete iz susednog stana su se nadisali dima.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Muškarac nastradao u požaru, jednogodišnji dečak se nagutao dima

Izvor: Večernje novosti, 24.Apr.2014

BEOGRAD- U požaru koji je danas oko 10 časova izbio u stanu u Ulici Vukasovićeva 64 na Miljakovcu u Beogradu, jedan stariji muškarac je izgubio život, a žena i dete iz susednog stana su se nadisali dima.Kako je izjavio Tanjugu načelnik Uprave za vanredne situacije u Beogradu Rade Milošević,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.