Požar na Igmanu i u Istočnom Sarajevu

Izvor: IstocnoSarajevo.net, 19.Avg.2010, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar na Igmanu i u Istočnom Sarajevu

U blizini sela Zoranovići u regionu planine Igman danas je izbio požar na niskom rastinju i u toku je njegovo gašenje - potrdio je Srni dežurni vatrogasni dispečer.  

"Na lokaciji Crni vrh u selu Zoranovići danas je izbio požar na niskom rastinju, a pripadnici Profesionalne vatrogasne brigade Kantona Sarajevo i JP 'Šumarstvo' rade na lokalizovanju požara", naveo je dispečer.

Prema njegovim riječima, još nema dovoljno informacija o materijalnoj šteti i razmjerama >> Pročitaj celu vest na sajtu IstocnoSarajevo.net << požara, ali da će u toku dana imati više informacija o uzrocima požara.
Manji požar i u Istočnom Sarajevu
Danas su vatrogasci Vatrogasne stanice Istočno Sarajevo imali manju intervenciju zbog požara koji je izbio u Opštini Istočna Ilidža, između Tržnog Centra "Tuš" i crkve na Veljinama.
Vatrogasci su ubrzo stigli na lice mjesta i sanirali požar, koji je prijetio da se proširi na okolno rastinje i ugrozi stambene objekte u okolini.
 

Nastavak na IstocnoSarajevo.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta IstocnoSarajevo.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta IstocnoSarajevo.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.