Požar izbio na splavu u Novom Beogradu VIDEO

Izvor: B92, 20.Jan.2020, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar izbio na splavu u Novom Beogradu VIDEO

Na splavu "Cunami" na Savskom keju, danas po podne izbio je požar, nije bilo eksplozije i niko nije povređen, saopštio je MUP.

Pripadnicima Sektora za vanredne situacije danas oko 17.20 časova prijavljen je požar na splavu "Cunami" na Savskom keju.

Vatrogasci-spasioci su odmah izašli na lice mesta.

Vatrogasci su zaustavili požar na jednom splavu u Novom Beogradu i završavaju gašenje.

U intervenciji učestvuje 31 pripadnik SVS-a sa devet >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vatrogasnih vozila. Na gašenju požara angažovan je i vatrogasno-spasilački brod.

Tokom izbijanja požara nije došlo do eksplozije, kako su isprva preneli pojedini mediji.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije je saopštilo da nema povredjenih u tom požaru koji su pripadnici Sektora za vanredne situacije "lokalizovali" i da je "u toku podgašivanje".

Po izveštajima očevidaca na društvenim mrežama, gorelo je nekoliko plovnih objekata "Cunamija".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

EKSPLOZIJA NA NOVOM BEOGRADU Gori splav na Savi, vatrogaci pokušavaju da obuzdaju vatrenu stihiju

Izvor: Blic, 20.Jan.2020

Jedan od objekata na Savskom keju u Bloku 45 se zapalio nešto pre 18 sati, nakon što je odjeknula eksplozija, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.