Izvor: Blic, 15.Mar.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pozajmila pištolj i pobedila Šekarićevu

Pozajmila pištolj i pobedila Šekarićevu

BOR - Članica borske Streljačke družine ‘’Metalac’’ FOD Bor, petnaestogodišnja Bobana Veličković, postala je šampion Srbije i Crne Gore u gađanju standardnim vazdušnim pištoljem. Ona je u dramatičnom finalu državnog kupa u Novom Sadu bila bolja od Jasne Šekarić za 0,5 bodova, pobedivši je nakon poslednjeg ispaljenog hica. Treće mesto pripalo je Jeleni Arunović, evropskoj prvakinji u juniorskoj kategoriji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Veličkovićeva je u seniorsko finale ušla sa osme pozicije i nakon obaveznog dela izbila na drugo mesto. U neizvesnoj borbi do samog kraja, mladoj Boranki nije zadrhtala ruka i u poslednjem pokušaju ubila je 10,7 krugova.

Takmičenje je završila sa 483,6, Šekarićeva 483,1, dok je Arunovićeva pogodila 482,3 kruga.

Uspeh ove tinejdžerke veći je tim pre što je ostvaren sa pozajmljenim pištoljem. Svi apeli opštinskim i privrednim strukturama u Boru da obezbede opremu Veličkovićevoj do sada nisu dali uspeha. S. Trifunović

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.