Izvor: Blic, 18.Mar.2002, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pozabavite se detaljima

Pozabavite se detaljima

Ako je prošlonedeljna revija 'Pala Zilerija' merilo muških modnih trendova, a jeste, jer Italijani su globalno njihovi glavni kreatori, onda bismo ih u najkraćem mogli definisati kao ležerno i izgužvano preko dana, a svetlucavo i ispeglano za veče i svečane prilike. Odela od lana, sirove svile i pamuka delovala su meko i isprano. Boje za dan su uglavnom blede - plava, siva, bež i boja rđe. O osnovnom dezenu, prens-d-gal karou 'Blic' je pisao prošlog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ponedeljka, kao i o obaveznim karo košuljama i kravatama. Odela su bila toliko izgužvana samo od tog jednog presvlačenja za reviju da se pitamo kako bi izgledala posle osmočasovnog ili dužeg radnog dana - prljanje da i ne pominjemo.

Najslabiji deo kolekcije za proleće-leto 2002. bili su klasični kožni kompleti s kratkim jaknama - koža je bila toliko sjajna i izlomljena da je delovala kao jeftin skaj, a modeli su bili bez trunke tipično italijanskog šika. Veoma zanimljiv bio je svečani program. Bela, siva i crna odela od svile i listera imala su svilene ukrasne štepove na reverima i vezene prsluke. Uz njih PZ stilisti predlažu boemske mašne umesto kravata, odgovarajuće maramice u gornjem džepu i raskošne košulje na široke crno-bele pruge.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.