Izvor: Nezavisne Novine, 11.Apr.2018, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povrijeđen motociklista i njegov maloljetni saputnik

PRIJEDOR - Dva lica, od kojih jedno maloljetno, lakše su povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na magistralnom putu Prijedor-Banjaluka u mjestu Kamičani.

Portparol Policijske uprave Prijedor Vesna Pačariz potvrdila je da su u ovoj nezgodi, koja se dogodila jutros oko 9.00 časova, učestvovali putničko vozilo mercedes kojim je upravljalo lice LJ.S. (37) iz Prijedora, autobus setra koji je vozilo lice V.M. (52) iz Prijedora i motocikl kavasaki za čijim >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je upravljačem bilo lice A.M. (28) iz Banjaluke.

"U ovom udesu lakše povrede zadobili su vozač motocikla i jedno maloljetno lice koje se prevozilo na motociklu", rekla je Pačarizova.

Zbog uviđaja, saobraćaj na magistralnom putu Prijedor-Banjaluka bio je jedno vrijeme u prekidu, a vozila su preusmjeravana na stari put kroz Kamičane. /kraj/st/žs

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.