Povređeni u požaru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jul.2011, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povređeni u požaru

ČURUG -

Bračni par iz Žablja B.M.. godište i S.M. zadobili su telesne povrede u požaru koji je oko 15 časova izbio kada je taj par palio strnjiku u žabaljkom ataru.

B.M je zbog opekotina ruku i trupa površine 70 posto zadržan na odeljenju intenzivne nege Urgentnog centra u Novom Sadu, dok je njegova supruga sa lakšim opekotinama stopala puštena na kućno lečenje.

Kako nezvanično saznajemo do nesreće je došlo kada je vatra zapaljene strnjike krenula da se širi ka komšijskom dvorištu, a povređeni bračni par pokušao to da spreči.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Deda teško povređen dok je palio vatru

Izvor: Radio 021, 08.Jul.2011, 10:36

Osamdesettrogodišnji Božidar M. iz Žablja teško je povređen, a njegova godinu dana mlađa supruga lakše u požaru koji je izbio kada je taj par palio strnjiku u žabaljkom ataru.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.