Povređen dečak kod hoetla In

Izvor: Press, 09.Mar.2014, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povređen dečak kod hoetla "In"

Prema njenim rečima, dečak je povređen sinoć oko 19.45 kod hotela In i zbog zbog povreda glave i kuka prevezen je na neurohirurško odeljenje Urgentnog centra.

Muškarac star 42 godine povređen je sinoć u Resniku oko 22.30 časova i prebačen je u Urgentni centar zbog povrede glave, nosa i razderotine na licu.

Jutros u 3.00 sata dogodio se saobraćajni udes u Požeškoj ulici i tom prilikom je povređen suvozač star 31 godinu, koji je prevezen u Urgentni >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << centar zbog povreda glave, ramena i istezanja kičme, kazala je Macura.

Portparol Hitne pomoći je navela da su se tokom noći najviše javljali astmatičari, srčani bolesnci i pacijenti s hipertenzijom.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Povređen dečak kod hotela "In"

Izvor: RTS, 09.Mar.2014

Dvanaestogodišnji dečak povređen je sinoć kod hotela "In". Zbog povreda glave i kuka prevezen je na neurohirurško odeljenje Urgentnog centra...U Beogradu su se sinoć i tokom noći desilee tri saobraćajne nezgode, u kojima je povređen i jedan dvanaestogodišnji pešak, izjavila je portparolka...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.