Povratnički koncert Korni grupe 30. novembra u Sava Centru

Izvor: Danas, 18.Okt.2018, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povratnički koncert Korni grupe 30. novembra u Sava Centru

Legendarna Korni grupa, koja spada u red zaslužnih za utemeljenje i razvoj jugoslovenskog i srpskog rokenrola, ponovo se okupila posle tri decenije pauze kako bi održala povratnički koncert 30. novembra (20.30) u beogradskom Sava Centru, najavio je Long Play. Članak Povratnički koncert Korni grupe 30. novembra u Sava Centru se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Povratnički koncert Korni grupe 30. novembra u SC

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Okt.2018

Korni grupa, koja spada u red zaslužnih za utemeljenje i razvoj jugoslovenskog i srpskog rokenrola, okupila se poslije tri decenije pauze kako bi održala povratnički koncert 30. novembra u Sava centru, saopštio je Long Play.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Povratak "Korni grupe"

Izvor: Večernje novosti, 19.Okt.2018, 08:32

Kornelije Kovač ponovo okupio stari bend BEOGRADSKA "Korni grupa", jedan od najuspešnijih sastava zaslužnih za razvoj jugoslovenskog rokenrola, održaće povratnički koncert 30. novembra u Sava centru (karte od 1.500 do 2.800 dinara). Osnovao ju je daleke 1968. klavijaturista...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.