Povratak grupe Destiniz čajld

Izvor: Blic, 02.Sep.2009, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povratak grupe Destiniz čajld

Članice nekada najpopularnije ženske r'n'b grupe na svetu Destiniz čajld ponovo će se okupiti kako bi snimile novi album i krenule na svetsku turneju.



Jedna od pevačica Mišel Vilijams potvrdila je da će se ona, Bijonse i Keli Rouland ponovo naći i u 2010. godini krenuti da kao nekada osvajaju svet i top-liste.

"Vratićemo se u studio čim se završi Bijonsina aktuelna turneja. To će se definitivno dogoditi. Mi smo sestre, volimo jedna drugu i želimo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da u budućnosti ponovo radimo na muzici Destiniz čajld", rekla je Vilijamsova.

Zanimljivo je da ona nije navela jedan od glavnih razloga njihovog ponovnog okupljanja a to je obaveza koju prema ugovoru i dalje imaju prema izdavačkoj kući "Komumbija rekords" da snime još jedan album.

Ova r'n'b grupa raspala se 2005. godine nakon čega se svaka od članica posvetila solo karijeri. Bijonse Nouls je svakako najuspešnija članica Destiniz čajlda, mada je i Keli Rouland imala prilično zapažena izdanja, dok se Mišel Vilijams i nije preterano proslavila svojim solo pesmama.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.