Povoljni uslovi za vožnju

Izvor: RTS, 02.Apr.2019, 07:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povoljni uslovi za vožnju

Vozače u Srbiji očekuju povoljni uslovi za vožnju, putevi su prohodni, kolovozi suvi, a saobraćaj je trenutno umernog intenziteta i odvija se bez vanrednih zastoja i prekida, saopštio je Auto-moto savez Srbije.
Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja.
Kako je saopštila Uprava granične policije, na putničkim teminalima graničnih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prelaza u zemlji nema zadržavanja dužih od 30 minuta.
AMSS, međutim, podseća vozače teretnih vozila da sa početkom nove radne nedelje očekujemo novo formiranje kolona i duža zadržavanja na hrvatskim i mađarskim teretnim terminalima.
Trenutna zadržavanja na teretnim terminalima na izlasku iz zemlje na Batrovcima su četiri sata, a na Horgošu i Kelebiji tri sata.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

AMSS: Povoljni uslovi za vožnju, saobraćaj umeren

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Apr.2019

Vozače danas očekuju povoljni vremenski uslovi, samim tim i dobri uslovi za vožnju, a saobraćaj se odvija umerenim intenzitetom, bez zastoja i prekida, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMS S), ali je upozorio da je zbog većeg brojabiciklista i motociklista potrebna dodatna opreznost svih učesnika...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.