Povoljni uslovi za vožnju

Izvor: RTS, 19.Maj.2015, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povoljni uslovi za vožnju

Umeren saobraćaj i povoljne vremenske prilike omogućavaju nesmetano obavljanje saobraćaja na putevima prvog i drugog reda, saopštio je Auto- moto savez Srbije.
Dolaskom lepog vremena svakim danom je sve više novih deonica na kojima je zbog redovnih ili vanrednih intervencija na popravci kolovoza, vozačima potrebna opreznija vožnja, prenosi Tanjug.
Reč je i o sanaciji nestabilnih kamenih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kosina, košenju trave sa zelenih površina u putnom pojasu, čišćenju jarkova i šančeva, obeležavanju horizontalne i zameni dotrajale vertikalne signalizacije.
Prema podacima Uprave granične policije, zadržavanja putničkih vozila na graničnim prelazima kreću se u intervalima od 15 do 30 minuta.
Od 18. do 20. maja od 07.00 do 17 časova izvode se radovi na redovnom održavanju puta od petlje "Vodanj" do naplatne stanice "Bubanj Potok" i od petlje T-6 do petlje Dobanovci u oba smera autoputa.
Na deonici od petlje Vodanj do petlje Mali Požarevac, u oba smera, od 18. do 31. maja u periodu od 07.00 do17 časova izvode se radovi na košenju i sakupljanju trave u punom i srednjem pojasu auto-puta.
Od 18. maja počeli su radovi na deonici od petlje Sava Centar do petlje T6, u smeru Beograd-Šid koji će trajati do 23. maja tekuće godine u vremenskom periodu od 22.00 do 06.00 časova.
Na delu puta od naplatne stanice "Bubanj Potok" do petlje "Mali Požarevac" od 15. maja do 31. maja od 07.00 do 17 časova izvode se radovi na košenju i skupljanju trave u putnom i srednjem pojasu, u oba smera, navedeno je u saopštenju AMSS.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.