Povlačenje članova za Programski savet za Venecijansko bijenale

Izvor: Danas, 02.Nov.2018, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povlačenje članova za Programski savet za Venecijansko bijenale

Na dopis Ministarstva kulture o formiranju Programskog saveta za izbor predstavnika Srbije na 58. Venecijanskom bijenalu, Stručno veće Muzeja savremene umetnosti iz Beograda i Muzeja savremene umetnosti Vojvodine uputilo je ministru kulture otvoreno pismo koje je prosleđeno i medijima. Članak Povlačenje članova za Programski savet za Venecijansko bijenale se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Skandal na lokalnom derbiju u Surdulici

Izvor: Danas, 03.Nov.2018, 22:31

Posle „tri meča suspenzije“ i kazne koju FK Dinamo iz Vranja treba da plati i uznosu od sto hiljada dinara, kao i zahteva FSS da Dragan Antić i njegov pomoćnik Radmilo Jovanović dostave izjave za „neumesno komentarisanje sudijskih odluka u medijima“ usledio je novi skandal na popodnevnoj...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.