Povećava se broj pacijenata: U užičkoj bolnici troje pacijenata u TEŠKOM STANJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2020, 10:55

Povećava se broj pacijenata: U užičkoj bolnici troje pacijenata u TEŠKOM STANJU

U privremenoj kovid bolnici u Krčagovu smešteno 46 pacijenata

U užičkoj bolnici hospitalizovano je četvoro pacijenata pozitivnih i suspektnih na kovid-19, od kojih je troje na intezivnoj nezi i priključeni su na respiratore, saopštila je PR Zdravstvenog centra Užice Danijela Vasiljević.

Prema podacima u petak, u užičkoj bolnici bio je hospitalizovan isti broj pacijenata pozitivnih i suspektnih na kovid-19.

Vasiljević je navela i da je u privremenoj kovid bolnici u Krčagovu smešteno 46 pacijenata, 25 više nego u petak.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Situacija u gradu na Moravi stabilna: U čačanskoj bolnici hospitalizovano 13 pacijenata

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2020

Radni tim i gradonačelnik apeluju na sugrađane da se pridržavaju svih propisanih mera..Na svim odeljenjima u okviru Opšte bolnice Čačak, koja su pretvorena u kovid odeljenja, hospitalizovano je 13 pacijenata.  U protekla 24 časa bio je prijem tri pacijenta, a jedan pacijent prebačen je na drugo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.