Pouke kulenvakufskog zločina

Izvor: Danas, 10.Avg.2019, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pouke kulenvakufskog zločina

Kada je pre jedne decenije objavljena knjiga Istorija Srbije od 19. do 21. veka, jednog od najcenjenijih nemačkih istoričara, Holma Zundhausena (1942-2015), nacionalistički deo istoriografije u Srbiji je pokrenuo ideološku hajku bez presedana na knjigu i autora, uz rasističku tezu u pozadini - "stranac" ne može da razume "našu" istoriju. Članak Pouke kulenvakufskog zločina se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Besplatne radionice za decu u biblioteci „Laza Kostić“

Izvor: Danas, 10.Avg.2019

U biblioteci „Laza Kostić“ na Banovom brdu od 19. do 26. avgusta održaće se besplatne radionice za decu od prvog do četvrtog razreda. Članak Besplatne radionice za decu u biblioteci „Laza Kostić“ se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.