Potvrđeno: Gruevski pobegao u Mađarsku, zatražio azil

Izvor: B92, 13.Nov.2018, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđeno: Gruevski pobegao u Mađarsku, zatražio azil

Ministarstvo unutrašnjih poslova Makedonije saopšilo je da je potvrđeno da se odbegli bivši makedonski premijer Nikola Gruevski nalazi u Mađarskoj. Kako se navodi u saopštenju, potvrda da se Gruevski, koji se u Makedoniji traži zbog izdržavanja dvogodišnje kazne zatvora, nalazi u Mađarskoj i da je zatražio azil, dobijena je od mađarskog ministarstva unutrašnjih poslova.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MAĐARSKI MUP POTVRDIO, GRUEVSKI JE U BUDIMPEŠTI: Makedonci raspisuju međunarodnu poternicu za njim

Izvor: Kurir, 13.Nov.2018

Ministarstvo unutrašnjih poslova Makedonije saopšilo je večeras da je potvrđeno da se odbegli bivši makedonski premijer Nikola Gruevski nalazi u Mađarskoj.

Nastavak na Kurir...

ZAEV ĆE TRAŽITI IZRUČENJE BIVŠEG PREMIJERA: Raspisana međunarodna poternica za Nikolom Gruevskim

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2018

Ministarstvo unutrašnjih poslova Makedonije objavilo je večeras medjunarodnu poternicu za bivšim makedonskim premijerom Nikolom Gruevskim, koji je pobegao u Madjarsku da bi izbegao izdržavanje zatvorske kazne..Kako se navodi u poternici objavljenoj na sajtu MUP, Nikola Gruevski, koji je rodjen ...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.