Potvrđeno: Atari se vraća!

Izvor: Mondo, 18.Jun.2017, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđeno: Atari se vraća!

Legenda gejminga uskoro će nas obradovati novom konzolom!

Direktor kompanije Atari je, u izjavi za GameBeat sajt (deo VentureBeat imperije), potvrdio da se Atari uskoro vraća na tržište sa novom konzolom!

Previše detalja nije otkrio, ali je izjavio da je, nakon što je 2013. godine kompanija tražila zaštitu od bankrota sad opet na sjajnom kursu poslovanja i da Atari ponovo pravi pare, najviše zahvaljujući mobilnim igrama i licenciranju igara >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i patenata.

Igrajte Atari igre besplatno na netu!

Originalni Age of Empires vraća se u 4K rezoluciji

Nova Atari konzola razvija se već godinama i uskoro će biti najavljena na tržištu“, samo to nam je poručio Fred Česnejs, direktor „obnovljene“ Atari firme.

Šta biste vi voleli da vidite novo od Atari kompanije?

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.



Izvor: AtariBox.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.