VIŠI SUD U BEOGRADU POTVRDIO OPTUŽNICU PROTIV UBICE NOE MILIVOJEV: Monstrum je udavio, raskomadao, pa spakovao u kutije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 11:21

VIŠI SUD U BEOGRADU POTVRDIO OPTUŽNICU PROTIV UBICE NOE MILIVOJEV: Monstrum je udavio, raskomadao, pa spakovao u kutije!

Trans devojka Noa Milivojev (18) je nestala 17. juna kada je krenula kod osumnjičenog u čijem stanu je 6. jula pronađeno njeno telo.

Viši sud u Beogradu potvrdio je optužnicu protiv muškarca (33) osumnjičenog da je iz niskih pobuda, mržnje i netrpeljivosti, na podmukao način lišio života Nou Milivojev (18).

Sud je doneo rešenje o potvrđivanju optužnice na koje postoji pravo žalbe Apelacionom sudu u Beogradu, potvrđeno je Tanjugu u Višem sudu u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Beogradu. On se nalazi u pritvoru od hapšenja.

Prema navodima optužnice Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, postoji opravdana sumnja da je osumnjičeni  17. i 18. juna prošle godine u iznajmljenom stanu u centru Beograda, u kojem je prijavljeno stanovao, iz niskih pobuda - mržnje i netrpeljivosti na podmukao način, lišio života Nou Milivojev (18), sa kojim je prethodno bio u emotivnoj vezi.

Zločin je, prema optužnici, počinjen zbog subjektivnog osećaja izneverenosti i ponašanja Noe Milivojev prema okrivljenom, koje je posledica njegove nemogućnosti da prihvati prekid veze i komunikacije i insistiranja oštećenog na nastavku veze.

Osumnjičeni muškarac se tereti da je obnovio kontakt i susrete sa ubijenom, te da je kritičnog dana zloupotrebio poverenje i emotivnu vezanost tek punoletnog oštećenog, pozvavši ga da dođe kod njega u stan, gde je sa njim ušao u svađu i fizički sukob, a potom ga stezanjem vrata električnim kablom lišio života. Nakon toga je telo vukao po drvenom podu galerije, zatim niz stepenice do kupatila, gde je u tuš kabini uz pomoć noža raskomadao telo oštećenog.

Delovi tela su potom raspoređeni u pvc kutiju sa poklopcem, jedno pvc bure sa poklopcem, jednu pvc kantu zatečenu u tuš kabini i jednu pvc kantu sa slavinom zatečenu u tuš kabini.

On je potom delove tela zalio hemikalijama bazne reakcije i dodao supstance koje sadrže amfetamin, mirtazapin, klozapin, paracetamol i ibuprofen, što je sve pronađeno 6. jula.

Ovaj strašan zločin je šokirao javnost, a trans devojka Noa Milivojev (18) je nestala 17. juna kada je krenula kod osumnjičenog u čijem stanu je 6. jula pronađeno njeno telo. Konačno, u rodnom Kovinu je svirepo ubijena tiktokerka Noa Milivojev sahranjena. Očekuje se da će Apelacioni sud u Beogradu razmotriti žalbu povodom potvrđene optužnice.

Izvor: Tanjug

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POTVRĐENA OPTUŽNICA PROTIV UBICE NOE MILIVOJEV Ognjen je ubio iz niskih pobuda, pa na brutalan način pokušao da se reši tela

Izvor: Blic, 13.Mar.2024

Viši sud u Beogradu potvrdio je optužnicu protiv Ognjena D. (33) osumnjičenog da je iz niskih pobuda, mržnje i netrpeljivosti, na podmukao način lišio života N.M. (18).

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.