Potvrđena optužnica za Tehnohemiju

Izvor: RTS, 17.Jan.2014, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđena optužnica za "Tehnohemiju"

Protiv bivšeg direktora Agencije za privatizaciju Miodraga Đorđevića i dvoje njegovih saradnika potvrđena optužnica zbog zloupotrebe službenog položaja u vreme prodaje preduzeća "Tehnohemija".

Viši sud u Beogradu potvrdio je optužnicu Tužilaštva za organizovani kriminal protiv bivšeg direktora Agencije za privatizaciju Miodraga Đorđevića i dvoje njegovih saradnika zbog zloupotrebe službenog položaja.

Optužnicom su obuhvaćeni i Aleksandar Vučetić >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i Ljiljana Mlađen, fukcioneri Agencije za privatizaciju u vreme prodaje preduzeća "Tehnohemija" iz Beograda.

U saopštenju Specijalnog suda navodi se da se prikupljenim dokazima potkrepljuje sumnja da su okrivljeni učinili krivično delo koje im se stavlja na teret i istovremeno se opravdava podizanje optužnice.

Okrivljeni i njihovi branioci mogu se žaliti Apelacionom sudu u Beogradu na ovu odluku Specijalnog suda.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.