Potukli se beogradski advokati - letele naočare, razbijene glave

Izvor: B92, 05.Jun.2021, 17:19

Potukli se beogradski advokati - letele naočare, razbijene glave

Beograd -- Nakon sednice Skupštine Advokatske komore Beograda došlo je do fizičkog obračuna. Advokat Aleksandar Cvijić fizički je napao kolegu advokata Čedu Kokanovića.

Tuča je izbila u kafiću preko puta Sava centra, nakon današnje sednice.

Do incidenta je došlo kada je Cvejić u kafiću fizički napao Kokanovića, udario da u lice, usled čega mi je polomio naočare.

Od udarca se Kokanović zateturao unazad, i pao na žardinjeru zadobivši >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << po povrede glavi i laktovima.

Cvejić je jedan od članova Upravnog odbora Advokatske komore Srbija za čiji opoziv danas glasali beogradski advokati i kandidat za novog potpredsednika te komore, a Kokanović je jedan od vođa protesta advokata protiv Nacrta izmena Zakona o parničnom postupku (ZPP).

Prema informacijama Tanjuga, do incidenta je došlo kada je Cvejić u kafiću fizički napao Kokanovića, udario da u lice, usled čega mi je polomio naočare.

Od udarca se Kokanović zateturao unazad, i pao na žardinjeru zadobivši po povrede glavi i laktovima.

Policija je došla na lice mesta i uzima izjave od učesnika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.