Izvor: Piplmetar.rs, 31.Dec.2023, 00:30

Potresno: Anastasija Ražnatović prvi put podelila snimke reakcije na vesti o gubitku bebe!

Vladimir Miljanić
|

subota, 30. decembar 2023. 20:52h


Pevačica Anastasija Ražnatović i njen muž – fudbaler Nemanja Gudelj podelili su intimne momente iz ove godine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Nemanja Gudelj i Anastasija Ražnatović (Foto: Instagram/raznatovicanastasija) • raznatovicanastasija / Instagram


U kratkom snimku koji je osvanuo na Instagramu mogu se videti detalji njihovog venčanja, putovanja, porodičnih momenata i poslovih uspeha, ali i bolni trenuci kroz koje su prolazili zbog gubitka deteta.
Gudeljova je podelila fotografiju ultrazvuka, ali i svoje uplakano lice, što je dotaklo mnoge, dok je ona istakla da je zahvalna na svemu, jer je sve kako bi trebalo da bude.
– Hvala 2023. na lekcijama, bolu, smehu, tužnim i srećnim momentima. Sve je baš ovako trebalo da bude… U susret 2024. idemo puni nade, ljubavi i radosti! Pa neka bude kako je Bog rekao – istakla je Anastasija Ražnatović, a više detalja pogledajte u video prilogu iznad, kao i u galeriji koja sledi:
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.