Potresne reči sina ubijenog Džordža Flojda na mestu očeve pogibije (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2020, 22:01

Potresne reči sina ubijenog Džordža Flojda na mestu očeve pogibije (VIDEO)

Kvinsi Mejson Flojd, sin ubijenog Džordža Flojda, zahvalio je novinarima i demonstrantima i rekao da je izašao na mesto očeve pogibije u "pokušaju da dođe do pravde".

Sin ubijenog Afroamerikanca Džordža Flojda održao je govor na mestu očeve pogibije u Mineapolisu, izvestio je BBC.

- Nijedan muškarac nijedna žena ne bi trebalo da ostanu bez svojih očeva. Zato tražimo pravdu za ono što se ovde dogodilo - rekao je Kvinsi Flojd.

Quincy Mason Floyd, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << George Floyd's son, kneels at the site of his father’s death alongside family attorney Ben Crump pic.twitter.com/1ETbak1ke7

— Bloomberg QuickTake (@QuickTake) June 3, 2020

Zamoljen da prokomentariše globalne proteste kao znak podrške borbi protiv policijske brutalnosti i rasizma Mejson Flojd je rekao:

- Zahvalan sam svima koji iskazuju podršku i ljubav. Hvala vam što podržavate moju porodicu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ZBOG UBISTVA NJEGOVOG OCA GORI AMERIKA: Sin Džordža Flojda sa mesta pogibije poslao JAKU PORUKU! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 04.Jun.2020, 07:45

Sin ubijenog Afroamerikanca Džordža Flojda održao je u sredu govor na mestu očeve pogibije u Mineapolisu i zatražio pravdu, izvestio je BBC.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.