“Potreban sam svojim sinovima”: Otac smršao 114kg za devet meseci (FOTO)

Izvor: S media, 04.Jan.2013, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Potreban sam svojim sinovima”: Otac smršao 114kg za devet meseci (FOTO)

Vejn Robinson (37), koji je imao skoro 200 kilograma odlučio je da smrša da bi mogao aktivnije da učestvuje u odgajanju svojih sinova.

Bilo me je sramota i da idem kod lekara. Moja majka je umrla od raka creva, i trebalo je da lekari i meni odrade preventivne preglede, ali ja od sramote nisam smeo da odem.”, priča Vejn.

Vejn nije smeo ni da izađe u javnost jer ga je bilo sramota njegove “veličine”. On je rešio da se podvrgne striktnoj dijeti >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << , i za devet meseci je izgubio neverovatnih 114 kilograma, piše "Daily Mail".

Vejn sada kaže da se nikada nije osećao bolje, i da mu je odluka da smrša spasila život i ugled kod dece. On sada aktivno učestvuje u njihovom odgajanju.

Bio sam bomba spremna da eksplodira. Rizičan po pitanju zdravlja u svakom pogledu. Ono što me je navelo da smršam jeste slika moja tri dečaka koja odrastaju bez oca”, iskren je Vejn.

Srećan što više ne mora da traži produžetak za pojas u avionu, kao ni da izbegava dečje priredbe u školi, Vejn trči i putuje sa svojim mališanima. Njegov najmlađi sin tvrdi da se najlepše provodi kada ide u zabavni park sa tatom i kad se voze na ringišpilu.

(S media)

Foto: DailyMail printscr

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.