Potraga za Nišlijom: Krenuo na posao, pa nestao

Izvor: B92, 13.Maj.2017, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potraga za Nišlijom: Krenuo na posao, pa nestao

Policija, porodica i prijatelji od četvrtka, 11. maja, tragaju za Srđanom Dunjićem koji je poslednji put viđen kod auto-puta blizu Trupala, pišu Južne vesti.

U niškoj policiji su potvrdili da je nestanak prijavila porodica i da se od tada za njim intenzivno traga.

Prema rečima supruge nestalog Radmile Dunjić, Srđan je toga je dana bio na poslu i nestao je kada se sa jednog gradilišta vraćao ka Nišu.

"Na delu puta kod Trupala pronađen je njegov >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << auto sa koga je otpao točak i na autu je bila ogrebotina, ali nikakvh drugih tragova, niti informacija zasad nema", kaže njegova supruga Radmila.

Mole se svi koji imaju bilo kakvu informaciju o Srđanu ili o njegovom kretanju da odmah jave najbližoj stanici policije.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.