Potraga u Italiji: Pobegao osuđeni masovni ubica koji je pušten da poseti majku

Izvor: Blic, 19.Dec.2013, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potraga u Italiji: Pobegao osuđeni masovni ubica koji je pušten da poseti majku

Italijanske vlasti pokrenule su danas potragu za osuđenim serijskim ubicom, kome je bilo odobreno da na dva dana izađe iz zatvora u Đenovi da bi posetio majku.

Osuđeniku je dozvoljeno odsustvo na osnovu dobrog vladanja, ali se on nije vratio u zatvor.

Policijski zvaničnik Đenove Fausto Lampareli izjavio je da je osuđeni Bartolomeo Galjiano naoružan i opasan, prenela je agencija AP.

Kako je saopšteno, Galjianu je u utorak odobreno da poseti majku. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << On je, međutim, oteo automobil od jednog pekara uz pretnju oružjem i odvezao se.

Galjiano je osuđen jer je ubio jednu, a ranio drugu prostitutku 1981. godine. Pošto je pobegao iz pritvora, ubio je još dve prostitutke 1989. godine, a u međuvremenu je iz zatvora bežao šest puta.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Italija: Potraga za masovnim ubicom

Izvor: B92, 19.Dec.2013

Rim -- Italijanske vlasti pokrenule su danas potragu za osudjenim serijskim ubicom, kom je odobreno da na dva dana izađe iz zatvora u Djenovi da bi posetio majku...Osuđeniku je dozvoljena poseta na osnovu dobrog vladanja, ali se on nije vratio u zatvor...Policijski zvaničnik Djenove Fausto Lampareli...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.