Potpuno gola: Poznata manekenka proslavlja 37. rođendan (FOTO)

Izvor: B92, 06.Apr.2017, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potpuno gola: Poznata manekenka proslavlja 37. rođendan (FOTO)

Poljska manekenka Đoana Krupa za nepune dve nedelje proslaviće 37. Rođendan, pa je fanove na Instagramu rešila da "časti" jednom više nego provokativnom fotografijom.

Kako joj ni u četvrtoj deceniji nije teško da se fotografiše potpuno naga, to je učinila i ovoga puta. Pored bazena sa samo šeširom na glavi i rukama preko grudi pozirala je pred kamerama.

“Sada kada mi se bliži rođendan sve više shvatam kako su godine samo broj. Ako imate odlično zdravlje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i ako ste fit, možete se osećati predivno i imati poverenja u sebe bez obzira koliko godina da imate”, napisala je manekenka u opisu fotografije.

Džoana se već nekoliko puta fotografisala naga za muške magazine, a fotografije na kojima je obnažena redovno "kači" na društvenim mrežama. Već četiri godine u braku je sa biznismenom.

Fanovi su naravno odmah počeli da je zatrpavaju komplimentima u komentarima. Pa ko i ne bi, iskreno?

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.