Potpuni haos u Španiji: Deca povređena u tuči navijača, policija bežala VIDEO

Izvor: B92, 01.Mar.2024, 14:34

Potpuni haos u Španiji: Deca povređena u tuči navijača, policija bežala VIDEO

Veliki neredi izbili su pre utakmice između Atletik Bilbaa i madridskog Atletika u revanšu polufinala Kupa kralja.

Uoči duela na stadionu San Mames navijači i policija ušli su u sukob.

Najradikalnije pristalice baskijskog kluba napali su suparničke pristalice i policiju, koja je morala da se povuče i pronađe zaštitu u novinarskoj loži.

Sve je počelo kada je 60 navijača Bilbaa kidisalo na grupu pristalica iz Madrida dok su bili u restoranu, a jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je izvukao deblji kraj i završio u bolnici sa povredama glave.

Potpuni horor je zaokružen tao što su povređena dva deteta tako što je jednom isečeno lice, a drugo je pogodila flaša u glavu.

"Sve je loše bilo organizovano. Fudbalski klub Bilbao je još ranije izvestio kako neće biti posebnog mesta za okupljanje, ni parkinga za autobuse sa gostujućim navijačima. Ostavili su ih na ulicama i poručili kako svako može da ide gradom kako želi, znali smo da je klopka", izjavila je Ana Manu Karenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.