Potpuni haos na nebu, krv na sve strane: Apsolutni užas, svi su vrištali

Izvor: B92, 12.Feb.2024, 09:18

Potpuni haos na nebu, krv na sve strane: "Apsolutni užas, svi su vrištali"

Nemački državljanin, koji navodno ima 63 godine, preminuo je na letu iz Bangkoka za Minhen, potvrdili su putnici.

Kako su naveli svedoci, on je izgledao bolesno čim se sa suprugom ukrcao u avion u četvrtak.

Čovek se jako znojio i činilo se da ima problema s disanjem, ali njegova supruga je rekla posadi kako je spreman za let i da je zapravo samo umoran jer je morao da trči kako bi stigao, stoji u izveštaju.

Martin Misfelder, putnik iz aviona, rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je da se čovekovo stanje naglo pogoršalo ubrzo nakon poletanja i da je počeo da pljuje krv u kesu.

Dodao je kako je nesrećnom čoveku nakon toga počela da curi krv iz usta i nosa.

"Bio je to apsolutni užas, svi su vrištali", kazali su svedoci. Navodi se da je čovek iskašljao "litre krvi" i da su zidovi aviona bili poprskani.

Stjuardese su provele oko 30 minuta pokušavajući da reanimiraju čoveka pre nego što je proglašen mrtvim. Avion Erbas A380 zatim se okrenuo i vratio u glavni grad Tajlanda nakon što je proveo samo sat i po u vazduhu. Inače, let od Bangkoka do Minhena traje 12 sati.

Potom je nastao haos kada je avion sleteo. Prema rečima nemačkih medija, najgora stvar je bila videti suprugu pokojnika kako prolazi carinu i obavlja sve formalnosti.

"Iako su posada i lekar u avionu odmah preduzeli sveobuhvatne mere prve pomoći, putnik je preminuo tokom leta. Naše misli su s rodbinom preminulog putnika. Takođe žalimo zbog neugodnosti koje su putnici ovog leta imali", zaključili su iz avio kompanije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.