Izvor: Piplmetar.rs, 23.Jun.2023, 11:31

Potpuna promena izgleda: Nemanja Gudelj se ošišao do glave, a posetio je i estetskog hirurga FOTO

Izgled Nemanje Gudelja menja plastični hirurg
Poznato je da je Anastasija Ražnatović imala nekoliko estetskih intervencija na licu i telu, što nikad nije krila, a na ulepšavanje se odlučio i njen dečko. Izgled Nemanje Gudelja uskoro će biti promenjen zahvaljujući estetskom hirurgu.
Pročitajte Nemanja i Anastasija nakon velike borbe jednoglasno rekli kraj  Ata images

Naime, srpski reprezentativac je posetio poznatog turskog lekara koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << će mu presaditi kosu. Iako deluje da mu takva intervencija nije potrebna, istina je da je fudbaler počeo da ćelavi, ali se to ne vidi kada mu je kosa vezana, zbog toga je odlučio da na vreme preduzme potrebne mere.
Pročitajte Borba za goli opstanak, teški dani tek predstoje – Nemanja Gudelj priznao da nije dobro VIDEO 
S obzirom na to da je za ovakvu intervenciju potrebno da glava bude potpuno obrijana, Nemanja će neko vreme biti potpuno ćelav. S obzirom na to da ništa ne krije od svojih pratilaca na Instagramu, verujemo da će ubrzo objaviti i fotografije sa novom frizurom.
Pročitajte Cecina naslednica izgledom obara s nogu ali ovaj snimak sve je iznenadio – Nemanja Gudelj zabrinut Instagram

Presađivanju kose podvrgle su se brojne poznate ličnosti među kojima su Branislav Lečić i Milan Kalinić.
Najnovije na portalu Marie Claire
AUTOR: SVET
FOTO: INSTAGRAM




Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

NEMANJA GUDELJ NA PRESAĐIVANJU KOSE U ISTANBULU: Srpski reprezentativac posetio poznatu kliniku! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 23.Jun.2023

Evo kako sada izgleda. Srpski reprezentativac Nemanja Gudelj, nakon završetka sezone, odlučio je da se zaputi u Istanbul, gde je posetio poznatu kliniku i doktora Cinika. Fudbaler Sevilje odlučio se za tretman presađivanja kose, a kako je to izgledalo, možete videti na slikama, koje je turska ordinacija...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.