Potpisivanje „Sporazuma s narodom“ 22. februara na protestu u Novom Sadu

Izvor: Danas, 20.Feb.2019, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potpisivanje „Sporazuma s narodom“ 22. februara na protestu u Novom Sadu

Novi protest "1 od 5 miliona - Stop krvavim košuljama" u Novom Sadu održava se u petak, 22. februara, na platou ispred Srpskog narodnog pozorišta, sa početkom u 18 časova. Članak Potpisivanje „Sporazuma s narodom“ 22. februara na protestu u Novom Sadu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BDP: Ni Upravni odbor ni osnivač nisu dali saglasnost

Izvor: Danas, 20.Feb.2019

Manifestacija "Balkan Awards" koja je trebalo da se održi u Beogradskom dramskom pozorištu otkazana je zbog protivljenja dela glumačkog ansambla ovog pozorišta uz, kako se navodi u poruci više od 20 glumica i glumaca BDP-a, "podršku Grada, medija i kolega u BDP-u," koji su 11. februara zatražili...

Nastavak na Danas...

Trstenik: Na protestu 21. februara govornici Siniša Kovačević i Čedomir Antić

Izvor: Danas, 20.Feb.2019

Šesti po redu protest „1 od 5 miliona“ zakazan je za 21. februar, u 18 časova, ispred zgrade Opštine Trstenik. Članak Trstenik: Na protestu 21. februara govornici Siniša Kovačević i Čedomir Antić se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Novosađani na protestu u petak potpisuju "Sporazum sa narodom"

Izvor: Radio 021, 20.Feb.2019

Protest pod parolom "Jedan od pet miliona - Stop krvavim košuljama" održaće se i ovog petka, 22. februara, šesti put, u Novom Sadu...Okupljanje građana biće na platou ispred Srpskog narodnog pozorišta, sa početkom u 18 časova...Na skupu će govoriti prof. dr Čedomir Čupić i doc. dr Radivoje...

Nastavak na Radio 021...

Majdanpek: Treći protest „Jedan od pet miliona“

Izvor: Danas, 20.Feb.2019

Protesnom šetnjom gradskim ulicama Majdanpečani su treću sredu zaredom iskazali svoje nezadovoljstvo aktuelnom vlašću. Članak Majdanpek: Treći protest „Jedan od pet miliona“ se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.