Potpisan ugovor sa Erbasom o saradnji u opremanju vojnog vazduhoplovstva Srbije

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Okt.2016, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potpisan ugovor sa Erbasom o saradnji u opremanju vojnog vazduhoplovstva Srbije

Ministar odbrane Zoran Đorđević potpisao je danas sa predstavnikom kompanije Erbas Memorandum o razumevanju između Vlade Srbije i te kompanije kojim je iskazana zajednička namera o saradnji u opremanju Ratnog vazduhoplovstva Srbije, saopšteno je danas.

"Memorandum o razumevanju predstavlja usaglašeni iskaz zajedničkih namera o uspostavljanju buduće saradnje u oblasti opremanja Ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane Vojske Srbije i unapređenja kapaciteta srpske >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << vazduhoplovne industrije", navodi se u saopštenju.

Pored predstavnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, te kompanije Erbas Grup, ceremoniji potpisivanja prisustvovali su i predstavnici ministarstava privrede i finansije, kao i ambasadori Francuske, Nemačke i Španije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Potpisan ugovor sa Erbasom o saradnji u opremanju vojnog vazduhoplovstva Srbije

Izvor: Blic, 07.Okt.2016

Ministar odbrane Zoran Đorđević potpisao je danas sa predstavnikom kompanije Erbas Memorandum o razumevanju izmedju Vlade Srbije i te kompanije kojim je iskazana zajednička namera o saradnji u opremanju Ratnog vazduhoplovstva Srbije, saopšteno je danas..."Memorandum o razumevanju predstavlja usaglašeni...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.