Potpisan novi kolektivni ugovor u zdravstvu

Izvor: Radio 021, 30.Dec.2014, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potpisan novi kolektivni ugovor u zdravstvu

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar i predstavnici tri reprezentativna sindikata u zdravstvu potpisali su nakon višemesečnih pregovora danas novi kolektivni ugovor, a Lončar je rekao da posao tek predstoji.

"Naš cilj nije da ispunimo formu, naš cilj je da poboljšamo zdravstveni sistem. Na istom zadatku smo svi", poručio je Lončar.

Predsednik granskog sindikata ZSZ "Nezavisnost" Zoran Ilić rekao je da je novi kolektivni ugovor precizniji od prethodnog i da on ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << očekuje probleme u njegovom sprovođenju. "Podržaćemo svaku dobru ideju ministarstva zdravlja", poručio je Ilić.

Predsednik sindikata lekara i farmaceuta Srbije Dragan Cvetić rekao je da se skoro tri meseca intenzivno pregovaralo o novom kolektivnom ugovoru, ocenjujući da je u nekim elementima bolji od prethodnog.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.