Potop

Izvor: B92, 13.Jun.2023, 07:52

Potop

Beograd -- U Vojvodini, zapadnoj Srbiji i Šumadiji danas se očekuje promenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima i suvo.

U ostalim krajevima umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, a na istoku i jugu zemlje ujutru i pre podne očekuju se obilne padavine, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Uveče u svim krajevima razvedravanje. Vetar slab do umeren, severni i severozapadni, sa najnižom temperaturaom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od 11 do 16, a najvišom od 20 do 24 stepena.

U Beogradu će biti promenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima i suvo, vetar slab, severni i severozapadni, sa temperaturama od 13 do 22 stepena.

Narandžasti meteo-alarm, koji označava opasno vreme danas je na snazi na istoku i jugoistoku Srbije, kao i na Kosovu i Metohiji.

Sutra ujutro i pre podne pretežno sunčano, od sredine dana jače naoblačenje zahvatiće južne i jugozapadne predele, a posle podne zapadne i severozapadne krajeve uslovljavajući mestimično kišu i lokalne pljuskove sa grmljavinom.

Od četvrtka do 20. juna ponovo u svim krajevima kiša, pljuskovi i grmljavine, koji će mestimično biti veoma obilni uz grad.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

U SRBIJI DANAS UGLAVNOM SUNČANO: Maksimalna dnevna temperatura do 24 stepena!

Izvor: Pančevac-online.com, 13.Jun.2023

Republički hidrometeorološki zavod dao je najnoviju vremensku prognozu za narednih sedam dana. VREME U SRBIJI U Vojvodini, zapadnoj Srbiji i Šumadiji se očekuje promenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima i suvo, u ostalim krajevima umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom i lokalnim...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.