Potez očajnika: Obrišite moj softver!

Izvor: Mondo, 20.Jun.2013, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potez očajnika: Obrišite moj softver!

Džon McAfee je jedan skroz čudan čovek, što ovaj video i potvrđuje!

Osnivač McAfee kompanije u bizarnom video snimku pokušava da objasni kako da uklonimo istoimeni antivirus iz kompjutera. Osnivač McAfee kompanije, koji inače nema već 15 godina veze sa njom, u poslednje vreme pravi različite ispade u javnosti, a hapšen je i zbog ubistva.

Da podsetimo. Džon Mekafi uhapšen je kao glavni osumnjičeni za ubistvo muškarca nedaleko od kuće u kojoj je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << stanovao. Softverski stručnjak, koji se sa čela poznate antivirus kompanije povukao krajem 1994. godine ilegalno je prešao u Gvatemalu, gde je nameravao da traži azil, ali za sada o tome nije bilo reči sa tamošnjim vlastima.

(Marko Čavić, MONDO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.